Medical Business ontdekt “Seeing”

Twee weken geleden begeleidde ik samen met Joost ter Loo Medical Business Projects (MBP) in haar volgende stap als stichting. Afgelopen jaren is MBP door haar succesvolle formule flink gegroeid in aantal projecten en deelnemers. Dit zorgde ervoor dat de huidige structuur herzien moest worden om een toekomstbestendiger MBP te kunnen ondersteunen. We hebben ervoor gekozen om het MBP bestuur te begeleiden tijdens hun strategiedag met de Model-Seeing coachingsmethodiek. Dit bleek een groot succes! De methodiek zorgde voor snelheid en gaf energie.

De uitkomst van de dag was dat het MBP niet alleen een nieuwe organisatievorm heeft omarmd maar ook dat de stappen om daar te komen helder zijn geworden. In de “one word feedback” video zie je de eerste reacties van de MBP bestuursleden. Wil jij met jouw MT  of team begeleid worden in het maken van een grote stap? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak.

Medical Business Projects is in 2013 opgericht met het streven om enerzijds de kennis die artsen via de stichting op kunnen doen te leren toepassen. Anderzijds maakt MBP de verbinding met bedrijfskundigen, iets wat in de dagelijkse praktijk ook onvermijdelijk is. Sinds september 2014 levert MBP projecten aan verschillende zorginstellingen. De projectteams bestaan uit medici in opleiding en bedrijfskundigen.