TEAM-CHALLENGE

Teamchallenge is een teamtraining gericht op het verbeteren van de onderlinge samenwerking. Met teamchallenge verbeter je teamprestaties op een positieve en vernieuwende manier! Je gaat in één dagdeel met je team vier uiteenlopende challenges aan en zet gezamenlijk de beste prestatie neer. Door de challenges word je als team uitgedaagd op verschillende vlakken. Het samen werken aan én behalen van challenges geeft een boost aan de teamspirit en laat zien waar je als team sterk in bent en waar je nog kunt leren. Tijdens de challenges wordt er continue gekeken naar de het proces en de interactie in de groep. Op verschillende onderdelen ontvangt het team feedback met als doel te leren in het hier en nu. In de rol van teamcoach observeer ik het team en help ze om inzicht te krijgen in hun leerpotentieel.